"Uusi aalto-2015" valitsi voittajan

Eilen "New Wave-2015" päättyi Sochiin. Huolimatta siitä, että festivaalia pidetään nuorten esiintyjien kilpailuna, ja sitä kutsutaan avaamaan uusi taito, koko tiedotusväline keskittyi tällä kertaa "vanhoihin ihmisiin", jotka kokoontuivat paljon eteläiseen kaupunkiin. Ehkä on helpompi luetella ne kotimaisen vaiheen tähdet, jotka eivät olleet "New Wave" -tapahtumassa. Kilpailun kymmenen päivää, tiedotusvälineiden viimeisimmät uutiset koskivat yksinomaan Alla Pugachevaa, Philip Kirkorovia ja muita tunnustettuja tähtiä.

Noin sata kokeneita esiintyjiä näytti todellisen mestarikurssin 15 kilpailijalle, jotka pysyivät loistavan loman varjossa. Muuten Sochista tehtyihin kilpailun osanottajiin ei ole lainkaan kuvia. Nuoret kyvyt edustivat 12 maata. Kilpailun seurauksena kolmas sija oli ukrainalainen Pringlez-joukkue. Palkinnoksi ryhmä sai 1,3 miljoonaa ruplaa.

Toisen sijaan Indonesian ja Kazakstanin edustajat - Milein Fernandez ja Ademi ottivat vastaan ​​2,2 miljoonan ruplan rahapalkinnon.

Ensinnäkin kitaristi Damir Kejo, joka voitti 3,5 miljoonaa ruplaa.

Palkintojen lisäksi kilpailu oli "Audience Prize", joka myönnettiin "New Wave 2015" Ademin hopea voittajalle.